Blackbird expositie gestopt, Utrecht Lensloos van start!

De expositie in café Blackbird is gestopt.
Daar hangt nu ander werk (ook de moeite waard).

Maar de afgelopen week heb ik de expositie in het oude stadhuis ingericht, en Utrecht Lensloos is nu te bezichtigen tot 30 augustus. In verschillende bladen en online media heeft inmiddels een aankondiging gestaan, en op vrijdag 7 juli is de officiële openingsreceptie. De gemeente had de lijsten van 70X100 netjes klaarstaan dus ik kon maandag goed aan de slag. Ook is er een vitrine waar ik de pinhole camera’s heb uitgestald waarmee de foto’s zijn gemaakt, en draait er een diashow met allerlei foto’s uit 15 jaar pinhole werk.

Ik ben blij met het resultaat, en ik hoop dat er veel mensen komen kijken en ervan kunnen genieten. Hieronder wat foto’s van het inlijsten en ophangen.

      

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.