Roltrap / Escalator

Roltrap: belichtingstijd “van beneden naar boven”.
Toen ik net met pinhole begon, was een van experimenten die ik deed om de camera met open sluiter mee te nemen op een roltrap. Op mijn oude site staat daar nog iets van, onder de hoogdravende term pinhole dynamics. Bij mijn trip naar het mijn complex Zeche Zollverein deed ik weer eens hetzelfde, op de roltrap naar het Ruhr museum. Een erg lange roltrap, met gekleurde wanden (architect Rem Koolhaas).
Het effect van stilstaande mensen in een bewegende wereld…

Escalator: exposure time “from downstairs to upstairs”
One of the experiments I did when starting with pinhole was to take the camera along on an escalator. Some images are on my old website in pinhole dynamics section (a bit bombastic nam). When visiting the Ruhr museum in Essen, I did this once again. It’s a very long escalator, with brightly colored sides (architect Rem Koolhaas).
The effect of people standing still in a moving world…

roltrapzollverein

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *